Acasă » Arhiva noutăţilor
« 1 2 ... 11 12 13 14 »

(15 august)In urma unui atac celebral a murit Florin Bogardo. Numele acestuia probabil il cunosc toti liceenii. Bogardo a compus peste 300 de cantece si a asigurat coloana sonora la filmele “Liceenii” si “Declaratie de dragoste”.
Vizitări: 751 | Data: 17.08.2009 | Reiting: 0.0/0 | Comentarii (0)


Voturile pentru DJ Magazine Top 100 se vor deschide pe data de 3 august, pana pe 23 septembrie 2009.
Clasamentul anual a atras peste 350.000 de votanti anul trecut, din peste 167 de tari ale lumii.
Competitia a fost lansata in anul 1990, iar de atunci pana in prezent nu a fost schimbata procedura de vot. Astfel se pot vota 5 Dj, in ordinea preferintelor personale.
Surprizele anului trecut au fost David Guetta, care a ocupat locul 5, dar si alte nume nou intrate in clasamentul DJ Mag, 25 la numar.
Publicatia DJ Mag a pus la dispozitia celor care vor sa voteze, acest link: http://top100djs.djmag.com/ , care va fi valabil din data de 3 august 2009.
Anul trecut, in urma voturilor pe siteul DjMag, primele 3 pozitii au fost ocupate de
Armin van Buuren, Tiesto si Paul van Dyk.
Vizitări: 795 | Data: 11.08.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (8)


În fiecare an tot mai interesant si mai interesant devine aceasta categorie…prostiile scrise in lucrarile de BAC, in special cele de la romana
iata citeva:

* Împãratul avea o grãdinã si în fund un mãr.
* Zoe si Tipãtescu se iubeau pe la spate.
* Nechifor Lipan statea “pe spate cu fatza in jos”..
* Inima este împãrtitã în douã atricule si douã testicule…
* Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
* Toma Alimos era viteaz pentru cã cu o mânã conducea calul,
cu o mânã îsi tinea matele si cu o mânã se bãtea cu Manea..
* Inima este cel mai important organ genital al omului.
* Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viata sa.
* Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.
* La a-2-a parte a subiectul cerinta este compunerea unei
scrisori catre o persoana imaginara pe nume Paula.Un elev raspunde (in
scris): ”Eu ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 1022 | Data: 25.07.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (0)


13 iulie 2009

Versiune print

Alege să primeşti factura în format electronic. Bifează în contul personal de pe http://clients.moldtelecom.md, rubrica „Factura”, primirea facturii în format electronic. Astfel îţi vei aduce aportul la protejarea mediului înconjurător.

Împreună anual putem salva 50 de copaci, iar timp de 10 ani am proteja o pădure întreagă. Ne vom bucura de o planetă mai verde şi de un mediu sănătos pentru noi, copiii noştri şi generaţiile următoare.

Economiseşte timp şi bani, alege factura electronică. Prin intermediul facturii electronice poţi vizualiza datele tale instantaneu, direct de pe calculator, oricând şi de oriunde ai nevoie.

Imaginează-ți că împreună putem salva o pădure şi pentru aceasta nu e nevoie decât de un singur click.

Vizitări: 927 | Data: 13.07.2009 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (1)


Seria Hed Kandi continua cu un nou volum intitulat "Brazil".
Este asemuita cu tara soarelui, a muzicii frumoase, a carnavalului si de aceea Hed Kandi a ales sa aiba ca sursa de inspiratie acest tinut.

Djii Andrew Daniels si David Dunne au mixat cele doua discuri ale compilatiei, fiecare alegand piesele reprezentative pentru turneul sustinut recent in Brazilia. America de Sud iubeste muzica electronica iar Had Kandi a pregatit acest album omagiu, pentru momentele frumoase ale verii, cu piese de la Eric Prydz, Deadmau5, David Penn, Steve Angello, Laidback Luke si multi altii.

Brazil Disc 1

1. David Guetta, Steve Angello, Joachim Garraud, Sébastien Ingrosso & Chris Willis - Everytime We Touch (Inpetto Remix)
2. Pryda - Miami To Atlanta
3. Steve Angello - Gypsy (Laidback Luke Gypsy Woman Remix)
4. Chris Kaeser - The Rhyth ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 794 | Data: 09.07.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (0)

Sute de oameni au venit astăzi la ora 8.00 dimineaţa la monumentul lui Ştefan cel Mare pentru a depune flori în memoria persoanelor deportate în perioada comunistă. Bătrâni, copii, oameni de cultură şi lideri politici au comemorat evenimentele de acum cca 60 de ani. Grupul de bătrâni veniţi la Ştefan cel Mare s-au deplasat într-un marş spre monumentul oamenilor deportaţi, aflat la Gara feroviară din Chişinău.

Aceştia au depus flori, au organizat o slujbă de pomină a celor care au suferit în urma deportărilor din perioada sovietică şi au ţinut discursuri în care şi-au amintit cu tristeţe de acele vremuri. Bătrânii au scandat lozinci anti-comuniste, cerând guvernului să le întoarcă banii şi averile confiscate în acea perioadă.

"Am scris scrisori şi către Voronin şi către Putin, preşedintele Rusiei la acea vreme, însă nu am primit niciun răspuns. Aceasta este dovada că nu le pasă de noi şi că acest regim este unul crimial", a declarat pentru UNIMEDIA Valentina Sturza, preşedintele ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 797 | Data: 07.07.2009 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (0)

Pe data de 13-17 mai echipa de turism din Bravicea a participat la Campionatul Moldovei la turism montan (escaladari) categoria seniori. Unde au okupat cel mai inalt lok al podiumui . In componenta echipei au fost sportivi ca : Dinga Petru, Riscovan Sergiu, Sapovalov Alexandru, Narovschi Hristina, Tutunaru Anatol si Popa Ion. Sportivii Braviceani au demonstrat capacitatile lor la maxim si au mai aratat o data ca sunt o echipa minunata care are o baza puternica si un antrenor de invidiat pe domnul GODOVANIUC VIOREL. FELICITARI SPORTIVILOR BRAVICEANI SI SO TINA TOT ASA SI MAI DEPARTE. BRAVO BRAVO BRAVO !!!
Vizitări: 977 | Data: 22.05.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (5)

Organizația Mondială a Sănătății s-a declarat foarte îngrijorată și a cerut țărilor care nu sunt afectate să instituie măsuri de prevenire.

Virusul a cauzat deja 81 de decese în Mexic. În Statele Unite, opt persoane s-au îmbolnăvit. De asemenea, câteva persoane sunt plasate sub observație în Spania, Franța și Noua Zelandă. 

Vizitări: 781 | Data: 27.04.2009 | Reiting: 1.0/1 | Comentarii (1)

Proteste masive la Chişinău contra rezultatelor alegerilor parlamentare

La 7 aprilie 2009, protestele au continuat cu o mai mare amploare. Circa 30 000 de protestatari, în marea lor majoritate tineri, s-au adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, cerînd anularea alegerilor, pe care le consideră fraudate şi repetarea scrutinului. Ulterior, protestatari s-au împărţit în două grupuri, unul rămînînd în piaţă, iar celălalt protestînd în faţa clădirilor parlamentului şi preşedinţiei. Deşi organizatorii acţiunii au îndemnat tinerii, în repetate rînduri, să nu se lase atraşi în tot felul de provocări, protestele din ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 895 | Data: 08.04.2009 | Reiting: 3.0/5 | Comentarii (6)

Un studiu realizat de cercetatorii italieni asupra populatiilor din sudul Europei arata ca exista o proportie inversa intre frecventa utilizarii cepei in alimentatie si riscul de aparitie al mai multor forme de cancer: bucal, esofagian, colo-rectal, laringian, de san, ovarian, de prostata, renal. La fel ca usturoiul si prazul, ceapa prezinta capacitatea de a acumula seleniu din sol, o substanta protectoare impotriva aparitiei cancerului. Consumul de ceapa (cel putin jumatate de ceapa cruda pe zi) a fost asociat, intr-un alt studiu francez, cu o reducere de cel putin 50% a riscului de aparitie a cancerului de stomac, dar si cu o reducere semnificativa a incidentei cancerului de san.

Sucul de morcov este un pretios ajutor al celor care sufera de digestie dificila sau lipsa poftei de mancare. Morcovul este bogat in substante anti-oxidante ca vitamina A, dar si alte vitamine si minerale, atat de necesare organismului uman. O cura de zece zile cu suc proaspat cicatrizeaza ranile facute ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 1646 | Data: 05.04.2009 | Reiting: 0.0/0 | Comentarii (1)