Acasă » Arhiva noutăţilor
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 »

In cadrul unei petreceri organizate in Ministry Of Sound, Londra, staff-ul revistei britanice Dj Mag a anuntat, in mod oficial, lista artistilor care au intrat in clasamentul TOP 100 Dj Mag 2009. Publicul prezent a intrat in delir la aflarea vestii ca Armin Van Buuren ocupa, pentru al treilea an la rand, prima pozitie in acest prestigios clasament. O surpriza placuta a oferit si David Guetta, care a fost votat in primii 3 Dj ai lumii, ocupand locul 3, dupa olandezul Tiesto. Artistul german ATB, a urcat 14 locuri in Top 100 pana pe 14, datorita faptului ca in acest an a lansat un album apreciat de fani, intitulat "Future Memories". Anul 2009 este inca o data anul in care artistii din genul trance au ocupat primele pozitii.

Detalii suplimentare pe: http://www.djmag.com/top100
Fotografii in exclusivitate de la evenimentul organizat in clubul Ministry of Sound London de catre Dj M ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 669 | Data: 30.10.2009 | Reiting: 5.0/3 | Comentarii (9)

Oamenii legii din orasul german Weinsberg au retinut o cioara care de cateva zile teroriza o localnica. Potrivit martorilor, pasarea avea de impartit ceva cu o femeie pe care o urmarea de cateva zile si o ataca cu ciocul si cu ghearele de cate ori avea ocazia, transmite RiaNovosti.

Cioara isi stabilise “baza aeriana” chiar in masina victimei pe care o pandea si o ataca de fiecare data cand aceasta iesea din casa, potrivit cotidianului german Bild.

Pe langa zgarieturile si stresul indurate, femeia s-a ales si cu cateva pagube materiale in urma micului razboi cu cioara din parcare care i-a furat cateva sacose cu cumparaturi.

Dupa cateva zile de cosmar in care a incercat sa lupte pe cont propriu impotriva ciorii, femeia a chemat politia, care a reusit in cele din urma sa imobilizeze pasarea violenta.

Pasarea a fost transportata la adapostul local pentru animale unde isi ispaseste pedeapsa.

Vizitări: 580 | Data: 22.10.2009 | Reiting: 0.0/0 | Comentarii (1)

Se înregistrează mari diferenţe ale ratei mortalităţii în mediile urban şi rural.

Un studiu al Fondului Naţiunilor Unite pentru Populaţie (UNFPA) arată că în ultimii 18 ani rata natalităţii a scăzut aproape de două ori, de la 17,7 la sută - în 1990 la 10,9% - anul trecut.

Autorii studiului „Cartea Verde a Populaţiei Republicii Moldova" menţionează că indicele mortalităţii în 2008 a constituit 11,8%, depăşindu-l pe cel al natalităţii (10,9‰). Se înregistrează mari diferenţe ale ratei mortalităţii în mediile urban şi rural. Pe cauze de deces, întâietatea revine bolilor cardiovasculare, tendinţă care continuă să crească.

Familiile tinere preferă să nască doar un singur copil şi la o vârstă mai avansată. Analiza statistică din ultimul deceniu denotă că 68-70% din nou-născuţii vii revin mamelor din grupa de vârstă de 20-29 ani, menţionează autorii studiului citat.
Conform studiului, „dacă tendinţele în domeniul demografiei se vor menţine, atunci populaţia ţării ar putea s ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 565 | Data: 12.10.2009 | Reiting: 2.5/2 | Comentarii (2)

Moldova este ţara cu cel mai mic salariu din Europa - circa 0,21 euro pe oră, iar aproape o treime din angajaţi au un salariu sub valoarea minimului de existenţă. Despre aceasta s-a vorbit la masa rotundă organizată de Confederaţia Naţională a Sindicatelor despre situaţia pe piaţa muncii în condiţii de criză.

După cum transmite INFOTAG, participanţii la şedinţă au menţionat că reţeaua angajaţilor în prima categorie de întreprinderi cu autonomie financiară constituie 900 lei sau 5,33 euro pe oră. După acest indice Moldova se situează printre ultimele ţări din Europa, conform clasamentului realizat de Federaţia Angajatorilor Europeni (FEE).

Doar o treime din tinerii specialişti care au absolvit recent universitatea se angajează la lucru imediat după studii şi doar 4% dintre aceştia rămîn la locul de muncă mai mult de cinci ani. În rîndul tinerilor de 15-24 ani nivelul şomajului depăşeşte 15%.

În opinia sindicaliştilor, salariile mici, puţin atractive, îi determină pe tineril ... Citeşte mai departe »

Ataşament: Imagine 1
Vizitări: 642 | Data: 10.10.2009 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (5)


Francezii care au fost violenţi cu partenerele lor de viaţă vor purta, în 2010, brăţări electronice care le vor anunţa pe femei dacă aceştia încalcă un perimetru stabilit de lege şi încearcă să se apropie de ele.

Măsura va fi aplicată la nivel de testare, potrivit secretarului francez de stat pentru familie şi solidaritate, Nadine Morano citată de AFP.

Aceasta a precizat că, în 2008, 156 de femei din Franţa au fost ucise de consorţii lor, iar în perioada 2006-2008 aproximativ 330.000 de femei au fost agresate de partenerii de viaţă.

Brăţara nu depăşeşte dimensiunile unui ceas şi are integrat un sistem GPS. Femeile agresate vor avea şi ele un dispozitiv care le va alerta dacă bărbaţii încalcă perimetrul impus de lege şi încearcă să se apropie de ele.

Fiecare brăţară va costa 9.000 de euro, iar bugetul pentru acest proiect-pilot este de cinci milioane de euro, ceea ce înseamnă că vor fi folosite, î ... Citeşte mai departe »

Ataşament: Imagine 1
Vizitări: 657 | Data: 04.10.2009 | Reiting: 0.0/0 | Comentarii (2)

LA multi ani, sanatate , fericire, bucurie , dragoste si respect din partea celor ce va inconjoara si noroc pe calea profesionala..LA MULI ANI!!! Pentru Domnu Admin de tre ori URA URA URAAAAAAAAAA
Vizitări: 626 | Data: 25.09.2009 | Reiting: 5.0/4 | Comentarii (2)


Pe  data  de   11-15 septembrie  a  avut  loc Campionatul Moldovei la  Turism Pedestru . Acest Campionat  a  avut  loc  in localitatea Pănăşeşti   lîngă mănăstirea  Căpriana. La  această  întrecere  au participat  echipe din : Chişinău , Ungheni, Bravicea, si altele... În urma   tuturor  bătăliilor  invingătoare a  devenit ca  de  obicei cum eram deja  obişnuiţi echipa  din satul Bravicea  care  a  invist   cu un rezultat total de  47 minute 27 secunde..si care  a  urcat  pe cea mai înalta  treaptă  a podiumului  .. 
Componenţa  echipei din   Bravicea  a  fost  următoare : 

... Citeşte mai departe »

Vizitări: 1050 | Data: 14.09.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (5)

Andy Moor & Ashley Wallbridge feat Meighan Nealon - Faces (Official Music Video)

Eddie Halliwell - All Systems Go! (Systems Mix)

Vizitări: 637 | Data: 12.09.2009 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (6)


Pentru mine această zi va rămâne memorabilă mai mult prin faptul că de azi voi purta şi eu panglică tricoloră la mână. Totdeauna m-am uitat cu admiraţie la cei care o poartă, fie că erau nişte străini ce-i vedeam întâmplător pe stradă sau prieteni, însă până acum niciodată nu m-am gândit să-mi pun şi eu una. Nu-mi pot explica nici eu de ce. Azi după ce mi-am prins panglica tricoloră la mână mi-am dat seama că nu există în lume o bijuterie mai frumoasă. Cu câtă mândrie am întins azi mâna cu tricolor vameşilor transnistrieni dându-le la verificare paşaportul. Venind acasă sora mai mică mi-a cerut şi ea o panglică, a zis că va merge mâine cu ea la prima zi de şcoală. De azi înainte, indiferent că voi fi în Fârlădeni, Tighina, Tiraspol, Chişinău sau Suceava, voi avea tot timpul această panglică…aşa-mi voi aduce aminte de 31 august 2009, de însemnătatea acestei zile pentru noi toţi.

... Citeşte mai departe »

Vizitări: 649 | Data: 11.09.2009 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (9)


"Kaleidoscope" va fi titlul celui de - al patrulea album semnat de Tiësto. Acesta va fi lansat in data de 6 octombrie 2009 cu Ultra Records. In cadrul unui interviu, artistul olandez a declarat ca acest LP va fi diferit de precedentele, dovedind maturitatea sa artistica.
Pentru "Kaleidoscope" Tiësto a colaborat cu Nelly Furtado, Emily Haines of Metric, Tegan and Sara, Jónsi de la Sigur Rós, Kele Okereke de la Bloc Party, Sneaky Sound System si Calvin Harris. Pentru promovarea noului album, Djul va demara un turneu mondial, care debuteaza in Statele Unite, in metropola New York. Turneul "Kelidoscope World Tour" va dura 18 luni, cu o serie de concerte in 175 de orase de pe 5 continente.

Kaleidoscope TRACKLISTING:

1. Tiësto feat. Jónsi - Kaleidoscope
2. Tiësto feat. CC Sheffield - Escape Me
3. Tiësto feat. Kianna - You Are My Diamond
4. Ti ... Citeşte mai departe »

Vizitări: 638 | Data: 28.08.2009 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (12)