Acasă » 2009 » Mai » 22 » Echipa de TURISM din BRAVICEA a devenit pentru prima data CAMPIOANA A REPUBLICII MOLDOVA la TURISM MONTAN CATEGORIA SENIORI!!!
10:48
Echipa de TURISM din BRAVICEA a devenit pentru prima data CAMPIOANA A REPUBLICII MOLDOVA la TURISM MONTAN CATEGORIA SENIORI!!!
Pe data de 13-17 mai echipa de turism din Bravicea a participat la Campionatul Moldovei la turism montan (escaladari) categoria seniori. Unde au okupat cel mai inalt lok al podiumui . In componenta echipei au fost sportivi ca : Dinga Petru, Riscovan Sergiu, Sapovalov Alexandru, Narovschi Hristina, Tutunaru Anatol si Popa Ion. Sportivii Braviceani au demonstrat capacitatile lor la maxim si au mai aratat o data ca sunt o echipa minunata care are o baza puternica si un antrenor de invidiat pe domnul GODOVANIUC VIOREL. FELICITARI SPORTIVILOR BRAVICEANI SI SO TINA TOT ASA SI MAI DEPARTE. BRAVO BRAVO BRAVO !!!
Vizualizări: 977 | Adăugat de: PetruDinga | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 5
05.06.2009
sa shiti sanatosi nnaaa... barbarian wink


26.05.2009

4. Vasilache (Ilusha808) [Material]
felicitari smile smile smile smile smile smile smile smile good good good good good good good good good good good so tineti tot asa si mai de partete sa fiti mereu pe prima treapta good good good good good good good good good


25.05.2009

3. Ion (Maestro) [Material]
Congrats!


25.05.2009

2. Botan-Simulescu (tbotan) [Material]
applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause


23.05.2009

1. irina batku (Irina) [Material]
Bravo Bravissimo applause applause


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]