Acasă » 2012 » Martie » 27 » Curatenia de primavara si rezultatele ei.
21:01
Curatenia de primavara si rezultatele ei.
Odata cu sosirea primaverii incepe si implicarea elevilor in problemele legate de natura:gunoistile aparute din senin dupa topirea zapezilor pe teritoriul si imprejurimile liceului.

Asa ca,joi,22 martie,toti elevii ,de la mic la mare s-au pus pe treaba.Toate clasele au avut teritoriile sale.Cele mici au strans gunoiul din fata scolii si din preajma ei.Cele mari s-au ocupat de monument si de complexul sportiv desigur.Inarmati cu greble,hirlete,maturi si saci de gunoi in aproximativ 2 ore totul arata impecabil.

Acum a ramas doar datoria naturii,ce consta in inverzirea a tot ce este ''viu''dar nu arata acuma astfel,pentru a deveni totul mai proaspat si deosebit.Asteptam cu nerabdare aceasta si speram ca curatenia facuta va rezista cit mai mult timp posibil.
Vizualizări: 601 | Adăugat de: Burlea_94 | Rating: 5.0/4
Total comentarii : 2
19.04.2012

2. Irina (Irina) [Material]
Foarte bine că elevii, măcar unii din ei conștientizează ce rol are natura în viața fiecăruia din noi și ce impact negativ asupra sănătății ar putea avea gunoiul și deșeurile aflate atât pe teritoriul liceului, complexului sportiv cît și chiar de pe teritoriul întregii localități. Chestia cu schimbatu mentalității însă nu-i o problemă deloc nouă și presupune foarte mult timp și efort la soluționare, ce pare chiar imposibil deocamdată.


30.03.2012

1. Elena Zatic (Inkpot) [Material]
Cel mai mult imi doresc sa constientizeze cel putin FIECARE elev de la noi din liceu ca trebuie sa pastram curatenia care o facem. Nu vad logica in a strica ceea ce tot tu faci. Probabil ia ceva timp schimbarea mentalitatilor...
Asa ca, vin cu o adresare tuturor celor care o sa citeasca acest comentariu si care, sper, o sa raspandeasca ideea prin preajma: va rog foarte mult, haideti sa lasam lucrurile care s-au facut la complexul sportiv la locul in care stau, tot pentru noi sunt, si tot noi mergem acolo sa ne odihnim.


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]