Acasă » 2012 » Martie » 15
In sfarsit a sosit si primavara la noi!
Luna Martie,cea care incepe acest minunat anotimp,nu a adus cu ea numai zile mai lungi si insorite, ci si febra martisorului si a felicitarilor.Desigur ca fara aceste 2 lucruri nu poate incepe mult-asteptata primavara,cea care reinvie totul.Un Martisor,care simbolizeaza prospetimea,bucuria,victoria binelui asupra raului,poate readuce zambetul pe buzele fiecarei persoane dragi noua.O felicitare spusa din suflet si care reda anume sentimentele traite este cheia perfecta de a incepe bucuria pe chipul celor dragi.

Elevii talentati din clasele primare si gimnaziale au participat la organizarea unei expozitii spectaculoase de martisoare confectionate dupa imaginatia lor.Desigur ca toate martisoarele au fost deosebite,si toti elevii au ramas fascinati de frumusetea si maiestria lor.

Felicitari cu sosirea primaverii…’’Martisorul’’ sa va inmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei iar soarele primavaratic sa lumineze ... Citeşte mai departe »
Vizitări: 475 | Data: 15.03.2012 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (0)

Luna februarie pentru elevii liceului nostru a fost luna închinată dragostei.

Cu ocazia sărbătorii Dragobetelor, pe data de 24 februarie, CLT a organizat tradiţionalul concurs „Cavaleri şi Domnişoare”. Participanţii au dat dovadă de creativitate, inteligenţă şi ingeniozitate în redarea sentimentelor de dragoste prin probele ce le-au fost puse în faţă: dans, imitarea unei vedete, declaraţie de dragoste, prezentarea unui costum cât mai neobişnuit. Toate acestea, au încercat să le trateze din ipostaza tinerilor îndrăgostiţi.

Veveriţă Nicoleta cu Veveriţă Viorel, Chiriac Alina cu Vasilache Nicolae şi Iurescu Nicoleta cu Dînga Ion au pretins la titlul de „Cavaleri şi Domnişoare 2012”.

Se pare că Nicoleta cu Ion au impresionat cel mai mult juriul si spectatorii din acea seara, astfel încât au câştigat concursul.

Tuturor participanţilor le-am adus şi le aducem şi "oficial", pe site, sincere felicitări. Le mulţumim pentru efortul depus la organizarea show-ul ... Citeşte mai departe »
Vizitări: 725 | Data: 15.03.2012 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (0)