Acasă » 2010 » Martie » 15 » Priveşte lumea altfel... Alege televiziunea digitală de la Moldtelecom!
18:32
Priveşte lumea altfel... Alege televiziunea digitală de la Moldtelecom!

Compania Moldtelecom, preocupată de satisfacerea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor săi, a lansat un nou serviciu de Televiziune Digitală prin IP care, vine să extindă portofoliul de servicii propuse clienţilor Moldtelecom, oferindu-le astfel posibilitatea de a se conecta la o nouă lume digitală, unde culorile, sunetul şi detaliile sunt aproape perfecte.

Astfel, începînd cu 22 februarie 2010, toţi clienţii Moldtelecom pot beneficia şi aprecia avantajele televiziunii IPTV, conectîndu-se la una din ofertele de Televiziune Digitală doar printr-un singur apel la 117.

Serviciul televiziune digitală de la Moldtelecom asigură o acoperire naţională de transmitere a programelor TV, cu o calitate superioară a imaginii şi sunetului, la un abonament lunar avantajos pentru cele mai populare 30 de canale. Aceasta fiind doar începutul, în scurt timp abonaţii serviciului televiziune de la Moldtelecom vor putea să-şi controleze şi personalizeze mai bine ceea ce vor să privească la televizor, prin selectarea şi înregistrarea emisiunilor preferate, comandarea la cerere a unor anumite filme/emisiuni, vizionarea lor în reluare precum şi adăugarea unor pachete şi canale TV noi.

Vizualizări: 635 | Adăugat de: Irina | Rating: 4.5/2
Total comentarii : 1
16.03.2010

1. Irina (Irina) [Material]
iti pui net ca sa privesti 'Tv-ul'..ft ingenios )))))


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]