Acasă » 2011 » Mai » 31
Ziua de 9 Mai a fost una specială pentru elevii Liceului prin organizarea tradiţională a campionatului liceului la turism.
Fiecare clasă şi-a înaintat la competiţie echipa.Nu au rămas în urmă nici membrii echipei nou formate în cadrul proiectului ,,Comunităţi şcolare în acţiune’'
Elevii au primit echipamentul necesar, a fost o concurenţă sănătoasă,pozitivă,fiecare avînd posibilitatea să demonstreze cele învăţate .
S-au ales cu Cupa elevii clasei a XI,echipa căreia este formată şi din elevi ai grupei de bază la turism.
Participanţii au avut posiilitatea să-şi măsoare forţele cu colegii mai mici sau mai mari,să-şi demonstreze măiestria, să-şi educe dorinţa de a practica sportul,de a duce un mod de viaţă sănătos, de a înţelege că numai o echipă puternică poate să învingă.
... Citeşte mai departe »
Vizitări: 543 | Data: 31.05.2011 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (0)

Cercul ,, Mîini dibace“ a întrunit în rîndul său fete dornice de a învăţa arta acului (cusut,croşetat,brodat,împletit).
O adevăraţă provocare a fost atunci cînd au fost aduse în faţa maşinii de cusut şi au învăţat primii paşi.urmaţi de alţii,fascinîndu-se de cele confecţionate.
Grupul are o sarcină complicată de realizat, asupra căreia este concentrată toată atenţia – expoziţia la care trebuie să participe în s.Palanca la sărbătoarea organizată de Sîcuzenii.
Le urăm fetelor succese şi aşteptăm exponatele.

... Citeşte mai departe »
Vizitări: 592 | Data: 31.05.2011 | Reiting: 0.0/0 | Comentarii (0)

Grupul de elevi ai cercului de ,, Turism sportiv’’ din cadrul proiectului ,,Comunităţi şcolare în acţiune’’ au participat la cantonamentele din 14-16 mai care au avut loc la Butuceni. Tinerii ,,turişti’’ au avut ocazia să urmărească competiţia celor experimentaţi,să se antreneze,să petreacă timp în condiţii de cîmp, să se cunoască unii pe alţii mai bine, să viziteze locurile pitoeşti ale Moldovei.
Impresiile au fost împărtăşite la întoarcere cu ceilalţi membri ai echipei,care vor merge în luna iunie într-un marş turistic.
Elevii au rămas încîntaţi, au învăţat să lucreze în echipă, sî aprecieze munca altor echipe,să-şi dezvolte gusul competitiv şi necesitatea de a duce un mod sănătos de viaţă.

... Citeşte mai departe »
Vizitări: 522 | Data: 31.05.2011 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (1)