Acasă » 2016 » Aprilie » 27 » Concursul „La izvoarele înţelepciunii” a trecut cu succes.
10:45
Concursul „La izvoarele înţelepciunii” a trecut cu succes.

Dragostea pentru lectură este cultivată elevilor și prin concursul care se desfășoară în fiecare an la nivel local „La izvoarele înţelepciunii”. Elevii claselor a IV-a – a VI-a au fost anunţaţi despre concurs , li s-a propus studiul operei scriitorului Ion Creangă. Concursul, care s-a desfăşurat în incinta Bibliotecii Publice “George Munteanu”,a fost alcătuit din 3 etape: I etapă- tema de acasă, etapa a II-a- întrebări în baza operei scriitorului,la care elevii trebuia să dea răspuns, şi etapa a III-a – întrebări în baza operei şi biografiei scriitorului, la care elevii urmau să răspundă cu adevărat sau fals.
Juriul a desemnat cei mai buni cititori ,din rîndul participanţilor , pe care i-a propus direcţiei Gimnaziului pentru premiere, după cum urmează: Grosu Constanţa , cl.4 – locul I, Caţ Valentin-cl.4-locul II, Alexei Valeria, cl.6- locul II, Boţan Ion,cl.6 – locul III şi Ţîmbal Maria,cl.4 – menţiune.
Profesoara de limbă română, Zubcu Irina, care a organizat şi a moderat concursul ,le-a propus elevilor pentru final vizionarea filmului “Amintiri din copilărie”. Directorul Gimnaziului a menţionat buna pregătire a concurenţilor şi i-a îndemnat să participle la ediţiile următoare.

Optica

Vizualizări: 3344 | Adăugat de: Andrew | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]