Acasă » 2013 » Noiembrie » 15 » Mini și Miss Liceu 2013
22:30
Mini și Miss Liceu 2013
 
 După două luni de lecții, teme pentru acasă și noi cunoștințe am hotărît să facem o mică pauză. O pauză petrecută la fel, în liceul nostru, însă cu un pic altfel de dispoziție. Deci,trecînd cu vederea temele kilometrice și lecțiile care trebuiesc  învățate practic mot-a-mot, nenumăratele absențe și note ceva mai mici decît la gimnaziu, cel mai așteptat moment din toate cele petrecute în liceu pentru toți e, evident, „Balul Bobocilor”.
 
 Însă întrucît anul acesta nu avem boboci, am hotărît să scotocim în arhiva școlii și să scoate la suprafață unul din concursurile de care mulți au uitat, și încă mai mulți nici nu l-au văzut vre-odată aici. Un concurs în care toate domnișoarele doritoare  din liceul nostru vor avea ocazia de a-și demonstra talentele. 
  
 Deci, vinerea trecută, 08-11-13, în l/t „Ștefan cel Mare” a avut loc concursul „Mini Miss  și Miss Liceu 2013”. La fiecare din cele două categorii au participat cîte 7 frumoase domnișoare. Pe parcursul celor 6 probe ale concursului, fetele s-au prezentat, au dansat, au cîntat și au defilat. În final au fost desemnate cîștigătoarele: pentru Mini Miss Liceu- Cătălina Tarasov (clasa a 7-a) și pentru Miss Liceu - Beț Ana (clasa a 12-a). 
 
 Atît spectatorii cît și juriul au rămas satisfăcuți și mulțumiți de show-l organizat de elevi și au plecat tu zîmbete pe față și cu o impresie bună, iar noi, organizatorii, am promis că pe viitor o să mai desfășurăm astfel de activități, și ne vom ține de cuvînt cu sigurață. 



Vizualizări: 625 | Adăugat de: Samy | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]