Acasă » 2012 » Mai » 2 » EuroFest “Odyssey of the Mind” 2012, Sankt-Petersburg, Russia
21:33
EuroFest “Odyssey of the Mind” 2012, Sankt-Petersburg, Russia

Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă de timp pentru echipa „The Beetles” a liceului din Bravicea poate clar servi drept imbold de bărbăţie pentru cei care cedeaza uşor atunci când întâlnesc greutăţi.

Cred că a fost deja bine cunoscută necesitatea membrilor echipei de a aduna o sumă mare de bani pentru a pleca la Festivalul European „Odiseea Cugetului” in Sankt-Petersburg. Bătând pe la mai multe uşi, primimd indiferenţe dar şi promisiuni, echipa a obţinut un sprijin financiar din partea oamenilor cu suflet mare, care le-a fost de o enormă trebuinţă. Deci, în perioada 20-28 aprilie, echipa „The Beetles” împreună cu antrenoarea Cristy Hickson au lipsit de acasă dar au reprezentat Moldova la Festivalul de creativitate sus-numit, în Sankt-Petersburg, Rusia.

Pe lângă faptul că am căpătat o nouă şi unică experienţă, am legat strânse prietenii şi de ce nu viitoare parteneriate, am mai reprezentat Moldova obţinând la una din cele 3 probe „Long-Term Problem” locul II.

Ţinem să mulţumim mult sponsorilor, care au făcut posibilă participarea noastră: Peg Wimmer, Barbara Eatherly Brady, Jane Thompson, Hannah Doss, Virginia Harris, James Becker, Laura Kurrle, El Hodges, Hilary Short, Dale Campbell, Phyllis Taylor, Melissa Kondor, Jesse Leone, Joel Male, Paul Stockwell, Sabina Bruington, Debora Wagoner, Lou Fritz, şi elevilor clasei a 11-a din Kenwood High School, Baltimore, Maryland. Deasemenea cu gânduri alese mulţumim preşedintelui Raionului, d-nul Ilie Rău; Consiliului Raional; Consiliului Local Bravicea, domnului primar Popa Constantin, d-nei director al liceului Godovaniuc Elena, tuturor profesorilor care au binevoit să ne ajute şi elevilor care au participat la activităţile filantropice organizate.

Cel mai îmbucurător este faptul că, generalizând, ţări ca Rusia, Polonia, America, Germania acum ştiu de Moldova şi mai concret Bravicea, ne ţin minte de anul trecut şi credem că o să ne ţină minte pentru cel puţin încă un an când sperăm să ne revedem.




Vizualizări: 1019 | Adăugat de: Inkpot | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]