Acasă » 2012 » Mai » 02

Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă de timp pentru echipa „The Beetles” a liceului din Bravicea poate clar servi drept imbold de bărbăţie pentru cei care cedeaza uşor atunci când întâlnesc greutăţi.

Cred că a fost deja bine cunoscută necesitatea membrilor echipei de a aduna o sumă mare de bani pentru a pleca la Festivalul European „Odiseea Cugetului” in Sankt-Petersburg. Bătând pe la mai multe uşi, primimd indiferenţe dar şi promisiuni, echipa a obţinut un sprijin financiar din partea oamenilor cu suflet mare, care le-a fost de o enormă trebuinţă. Deci, în perioada 20-28 aprilie, echipa „The Beetles” împreună cu antrenoarea Cristy Hickson au lipsit de acasă dar au reprezentat Moldova la Festivalul de creativitate sus-numit, în Sankt-Petersburg, Rusia.

Pe lângă faptul că am căpătat o nouă şi unică experienţă, am legat strânse prietenii şi de ce nu viitoare parteneriate, am mai reprezentat Moldova obţinând la una din cele 3 probe „Long-Term Problem” locul II. < ... Citeşte mai departe »
Vizitări: 1019 | Data: 02.05.2012 | Reiting: 5.0/2 | Comentarii (0)