Acasă » 2013 » Noiembrie » 30 » Ești ceea în ce investești.
13:19
Ești ceea în ce investești.
  Sîntem oameni și devenim cineva doar atunci cînd avem după ce să fim judecați.De bine sau de rău, asta e deja o altă temă. 
  Sîntem la o vîrstă cînd deja ne preocupăm de viitor, de afirmări și chestii de genu, cu toate că mai avem de trecut peste o barieră mult prea importantă către viața de student.Dar, în fine, e vorba de ceva mult mai general acum. Nu e vorba de o categorie socială sau de o anumită vîrstă. E vorba de noi și de afirmarea noastră.
 
  Cu siguranță fiecare are talentul său, punctul său forte. Deci, fiecare e dator să dezvolte acest talent dacă vrea să se deosebească de ceilalți, pentru că obișnuitul, știm noi, demult nu mai e la modă.
  Ajunși la momentul cînd majoritatea lucrurilor depind  de propriile investiții cea mai bună metodă spre prosperitate e aceea de a pune suflet în tot ceea ce facem, de a ne implica în cît mai multe activități posibil. Trebuie să încercăm să luăm decizii cît mai bine gîndite și să punem pe prim plan personalitatea noastră și personalitatea care putem deveni. Astfel ajungem față în față cu decizia privitor la alegerea unui liceu, a unei universități sau chiar a unui loc de muncă. În toate aceste cazuri e necesar să ținem cont de faptul că deciziile luate ne influențează direct propria personalitate. 
  Suntem ceea ce în ce investim. E o afirmație mai generală decît pare, dar și dedicată fiecărei situații în parte în același timp. E vorba de acea lege a compensației.Cu ceea ce contribuim sau investim, aceea vom obţine. Întotdeauna vom fi recompensaţi pe deplin pentru ceea ce facem.

  Deci: concentrează-ți puterile în matematică dacă vrei să devii un economist de succes, citește cît mai mult dacă vrei să te poți exprima și afirma, investește în ceea ce ți-i mai aproape inimii tale și în ceea ce ține de personalitatea și idealul spre care tinzi.Nu asculta ce spun alții. Asta te poate stagna din calea succesului. Cea mai mare greșeală e teama de a greși. Dacă nu ai reușit într-un domeniu, nu contează cît timp ai investit în el. Lasă loc pentru experimente și prelucrează-ți perseverența în căutare. Apreciază atît clipa din prezent cît și aspirațiile pentru viitor. Învață să gestionezi stresul și să rezolvi totul pe cale pașnică.


                  Totul se rezumă la acțiune!

Vizualizări: 709 | Adăugat de: Samy | Rating: 5.0/5
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]