Acasă » 2012 » Noiembrie » 7 » Balul Bobocilor 2012
11:21
Balul Bobocilor 2012
Anul acesta, elevii claselor a 10-a au ţinut neapărat să continue tradiţia liceului nostru şi au organizat serbarea dedicată lor, cei proaspeţi veniţi pe treptele liceului, Balul Bobocilor. Buna dispoziţie şi distracţia s-a simţit la ea acasă, odată ce balul nu s-a organizat sub formă de concurs ci toţi participanţii probelor au fost câştigători în felul lor.
Primind titlul de "bobociţa creativă, inteligentă, originală" şi alte calităţi ce în opinia juriului au descris perfect participantele, acestea au avut o seară specială ce au împărtăşit-o cu prietenii, familia şi cu toţi spectatorii.
Cu toate că în general elevii claselor a 10-a Uman şi Real sunt "bobocii anului de studiu 2012-2013", domnişoarele care au depus un efort considerabil la pregătirea probelor propuse pentru participarea la Bal se simt mai demne de acest titlu: GAHRAMANOV Samaia, LEANCĂ Maria, CHIRIAC Alina, GRIGORCEA Antonela, VEVERIŢĂ Nicoleta. De ce nu ne mirăm că iarăşi au participat doar domnişoare? Aceasta rămâne doar o întrebare retorică care poate va dispărea măcar la anul dacă nu la următoarea activitate artistică din liceu.

Le mulţumim bobocilor că au organizat o activitate care să ne permită să mai evadăm de la lecţiile ce au devenit rutina noastră zilnică.
Felicitări tuturor!
Vizualizări: 537 | Adăugat de: Inkpot | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]