Acasă » Articole » Articole (general)

Parcatul masinii, cosmarul femeilor
Un singur lucru este mai greu decat sa parchezi masina intr-un loc aparent stramt; sa fii privita de un alt sofer in timp ce faci asta.

Este o afirmatie general valabila in cazul femeilor, dupa cum a stabilit o companie de asigurari din Marea Britanie. Tocmai de aceea, 28% dintre femei cedeaza nervos si roaga pe altcineva sa le parcheze masina, conform Daily Mail. Doar 12% dintre barbati procedeaza la fel.

Trei sferturi dintre femeile chestionate, 2.772 la numar, au recunoscut ca au probleme cand parcheaza cu spatele, chiar daca locul este indeajuns de mare. Parcarea laterala le da chiar mai multe probleme.

Una din 5 recunoaste chiar ca parcarea de orice fel este o situatie disperata. Doar 9% dintre barbatii intervievati, 1.428 la numar, se afla in aceeasi situatie.

Statistica nu face decat sa intareasca faptul ca atitudinea vizavi de parcare a reprezentantilor celor doua sexe este foarte diferita, intarind si banuiala ca femeile intr-adevar nu se pot orienta in spatiu la fel de bine ca majoritatea barbatilor.

75% dintre femei au recunoscut ca le este greu sa parcheze mai ales atunci cand sunt privite, comparativ cu 47% dintre barbati, care se simt, si ei, intimidati.

81% sunt agitate atunci cand cineva este nevoit sa astepte ca ele sa parcheze pentru a putea trece mai departe. 56% dintre barbati se simt inconfortabil in aceeasi situatie.

Sursa: http://hotnews.md/?p=12394

Categorie: Articole (general) | Adăugat de: Irina (04.10.2009)
Vizualizări: 744 | Tag-uri: .. | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]