Acasă » 2014 » Septembrie » 30 » Septembrie- un început bun !
19:50
Septembrie- un început bun !
A trecut exact o lună de la începutul noului an şcoalar. 1/3 din anotimpul care ne aduce la şcoală, 30 de zile din cele 240 pe care trebuie să le petrecem în liceu.
Am început anul destul de activ. Perioada dintre 2 şi 11 septembrie a fost dedicată Decadei Circulaţiei Rutiere şi Siguranţei la Trafic, iar săptămîna aceasta, între 27 septembrie şi 3 octombrie, este dedicată Cunoştinţelor Juridice în Şcoală. Cu aceste ocazii au fost organizate concursuri de desene şi gazete de perete, la care elevii, în special cei ai claselor primare şi gimnaziale, au fost încîntaţi să participe. Pentru participare fiecare a primit cîte o diplomă pe care au adăugat-o la portofoliul personal şi/sau cel al clasei.
Pentru mîine, 1 octombrie, avem în plan să facem ordine pe teritoriul liceului şi cel din jurul lui. E un început de an promiţător iar implicarea tuturor e necesară şi obligatorie. Avem încă atîtea de făcut pînă la 31 mai şi la sigur că elevii liceului nostru o să-şi dea străduinţa să facă totul din ce în ce mai bine, pentru că merită.


Vizualizări: 583 | Adăugat de: Samy | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]