Acasă » 2014 » Aprilie » 30 » PODURI DE CARTE
10:33
PODURI DE CARTE
La data de 15 aprilie, în incinta liceului ''Ştefan cel Mare'' a avut loc un eveniment cultural de o importanţă majoră pentru instituţia noastră. Proiectul ''Poduri de carte'' care are rolul de a promova literatura română în Basarabia s-a dovedit a fi o şansă de a găzdui scriitori ca Ioan Groşan, Teodor Dună, Lucian Vasilescu, Iulian Filip, Iurie Colesnic, în frunte cu preşedintele institutului de cultură romînească ''Mihai Eminescu'', Nichita Davidov.
Elevii liceului au fost invitaţi la o întrunire cu aceşti scriitori, vizita cărora i-a lăsat pe tineri plăcut impresionaţi de cărţile acestora : ''Un om din Est'', ''Ţara mea, viaţa mea, dragostea mea''şi altele.
Oaspeţii noştri, cu ocazia acestei vizite, au făcut şi o donaţie de carte care include atît literatură pentru copii cît şi pentru maturi (poveşti, poezii, povestiri, nuvele, romane, cărţi istorice, cărţi de critică literară).
Le mulţumim din suflet şi vom fi nespuşi de bucuroşi să-i avem ca oaspeţi încă o dată, şi încă o dată, şi încă una.... )))
Vizualizări: 415 | Adăugat de: Samy | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]