Acasă » 2012 » Februarie » 7 » Elanul creator nu cunoaşte piedici
21:15
Elanul creator nu cunoaşte piedici
Anul acesta concursul naţional "Odiseea Cugetului" a avut loc pe data de 29 ianuarie la Liceul Teoretic "Gheorghe Asachi" din Chişinău.

Douăzeci de echipe au concurat pentru locurile fruntaşe şi pentru obţinerea posibilităţii de a reprezenta Moldova la Festivalul European, printre care echipa "The Beetles" de la noi din liceu. Aceasta participă al 4-lea an consecutiv la festivalul-concurs şi de fiecare data ocupă poziţiile de vârf. În ediţia de anul acesta, echipa a luat locul I la problema pe care a ales să o soluţioneze.


Fără sfială li se atribuie titlul de "posesori de minţi creative" membrilor echipei: Elena ZATIC, Ecaterina BELEACOV, Daniela IURCU, Ion DÎNGA, Victor ARTENE, Adrian HOLODENCO şi Tudor LAPP, supravegheaţi şi îndrumaţi de antrenoarea Cristy Hickson, voluntară a Corpului Păcii în Moldova şi profesoară de Ed. pentru Sănătate în liceu.

Visul membrilor echipei acum este să găsească sponsori care îi vor ajuta să plece la etapa internaţională a concursului ce va avea loc în Sankt-Petersburg între 25 - 30 aprilie 2012, unde să reprezinte liceul şi întreaga ţară aşa cum doar ei ştiu să o facă.
Vizualizări: 462 | Adăugat de: Inkpot | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]