Acasă » 2011 » Ianuarie » 20 » Donaţie din partea Echipei Naţionale de fotbal „Zimbru” Echipament sportiv pentru fotbaliştii liceului din s. Bravicea
16:21
Donaţie din partea Echipei Naţionale de fotbal „Zimbru” Echipament sportiv pentru fotbaliştii liceului din s. Bravicea
Donaţie din partea Echipei Naţionale de fotbal „Zimbru”
Echipament sportiv pentru fotbaliştii liceului din s. Bravicea

În L\T „Ştefan cel Mare” a s. Bravicea activează 2 echipe de fotbal în cadrul secţiilor sportive, conduse de profesorul de educaţie fizică Bodiu Nicolae.
Băieţilor le place foarte mult acest sport, vin cu satisfacţie la antrenamente, participă la competiţii şcolare, întâlniri amicale.
Nu dispuneau aceste echipe de un echipament sportiv necesar activităţii lor. Dar sărbătorile de iarnă le-au adus în dar costume sportive pentru fiecare membru al echipelor, mingi de fotbal prin intermediul unui grup de fotbalişti ai echipei naţionale de fotbal „Zimbru”.
Bucuria a fost mare. Daruruile primite, întâlnirea cu aceşti oaspeţi i-au încurajat pe băieţii fotbalişti ai Liceului nostru, dornici de a practica în continuare fotbalul, care âi dezvolta fizic, îi ţine în formă, trăind un mod sănătos de viaţă.
Din numele Administraţiei Liceului, din numele membrilor echipelor de fotbal aducem mulţumiri reprezentanţilor echipei naţionale de fotbal „Zimbru” pentru echipamentul sportiv dăruit, care va fi de mare folos băieţilor în activitatea lor sportivă.

Rîşcovan Svetlana
Director pentru educaţie,
Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare”, Bravicea

Vizualizări: 495 | Adăugat de: iondinga | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]