Acasă » 2011 » Decembrie » 29
Atelierul a avut ca scop angajarea unui grup de băieţi si bărbaţi tineri să acţioneze ca modele de rol privind combaterea violenţei de gen.
Evenimentul a împărtăşit cele mai bune practici ale statelor membre OSCE participante în acest domeniu şi a instruit un grup de 30 de oameni
la proiectarea iniţiativelor de sensibilizare prin angajarea colegilor şi a comunităţilor locale.
Din Liceul Teoretic ''Ştefan cel Mare'' a participat elevul clasei a XI-a ''R'' Artene Victor.
Cînd: 14-15 Decembrie 2011
Unde: Misiunea OSCE in Moldova
Organizat de: Misiunea OSCE in Moldova
Evenimentul a facut parte din Campania de 16 zile împotriva violenţei de gen, susţinut de Misiunea OSCE în Moldova.



Vizitări: 588 | Data: 29.12.2011 | Reiting: 5.0/5 | Comentarii (0)

Pe data de 22 decembrie, după o lungă pregătire sufletească pentru Anul Nou a tuturor elevilor de la liceul natal,după ce profesorii au încheiat toate mediile, şi au calculat media generală, în incinta liceului teoretic ”Ștefan cel Mare” a avut loc tradiționala și nelipsita serbare dedicată sărbătorilor și nemuritoarelor obiceiuri de iarnă. Deși anul acesta, autoritățile din ceruri, responsabile de repartizarea fulgilor în instituțiile școlare din localități au fost un pic mai severe decât de obicei și n-au alocat din bugetul iernii nici un fulgușor pentru copiii dornici de zăpadă, elevii din liceu s-au descurcat de minune, lucrând pe cont propriu.
Am fost plăcut surprinși să ne aflăm într-o sală amenajată deosebit, unde fulgii mari din hârtie origami și bradul decorat original au bucurat privirile și sufletul pe parcursul tuturor numerelor artistice prezentate de elevi.
Putem spune cu deosebită plăcere că elevii rămași s-au pregătit extrem de bine, surprizele și urările ... Citeşte mai departe »
Ataşament: Imagine 1 ·Imagine 2
Vizitări: 611 | Data: 29.12.2011 | Reiting: 5.0/1 | Comentarii (0)